maandag 6 juni 2016

Sportieve afsluiting 20 jaar LOL

We naderen het eind van het seizoen en daarmee komen we ook bij de afsluitende jubileumactiviteit. Op zaterdag 9 juli sluiten we het jubileumjaar van LOL Malden gezellig en sportief af. Speciaal georganiseerd voor alle LOL-listen. Daar ben jij toch ook bij?!

Al doende...
Om 14:00 uur starten we met een fietstocht. Daarbij worden niet alleen fysieke inspanningen gevraagd. We verzamelen en eindigen deze tocht bij Kuilseweg 1 in Molenhoek.

Je neemt je eigen fiets mee. Onderweg heb je twee keer de gelegenheid om met een drankje even op adem te komen ;-). Eén daarvan krijg je bij de "LOL drankpost". Het tweede is op eigen kosten.


Aanmelden? Natuurlijk!
Natuurlijk wil jij je hiervoor aanmelden! We vragen wel een eigen bijdrage van € 5,- per persoon. Klik hier om het online aanmeldformulier te openen en schrijf je meteen in! Aanmelden kan tot 19 juni.

Bedankt voor jouw bijdrage
We gaan er vanuit dat we jou met een goed humeur en fiets mogen verwelkomen op 9 juli.
Jouw bijdrage van € 5,- kun je voldoen bij je trainer. Graag in een envelop met je naam erop.

Locatie en tijd
Om 14.00 uur start de fietstocht vanaf de Kuilseweg 1 in Molenhoek. Om 17:00uur is de barbeque warm. Wil of kan je om een bepaalde reden niet meedoen aan beiden? Aanmelden voor alleen de fietstocht of alleen de barbecue is ook mogelijk via hetzelfde online formulier.

Meer informatie?
Hopelijk hebben we jouw interesse gewekt en stromen de aanmeldingen snel binnen! Heb je nog vragen? Of bepaalde allergiëen die voor ons nodig zijn om te weten. Laat het ons weten. Stuur dan een mailtje. Marieke Broens staat je namens de feestcommissie graag te woord: Marieke@mbedit.nl.

PS. Dit jaar vervalt de MEET. Voor een aantal lopers een bekend fenomeen binnen LOL.
In overleg met het trainersteam is hiertoe besloten.  Een gezamelijke afsluiting voor alle lopers vonden we passen bij dit bijzondere loopseizoen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten